horgolt táskák

Horgolt táskák a nyár sztárjai

A kétezres évek egyszerű, de annál könnyedebb, bohém kiegészítői az utóbbi években először csak fel-feltüntek, majd visszakövetelték őket megillető helyet a divat palettán. Az egyedileg kötött, horgolt és csomózott ruhák, kiegészítők újra a választék állandó részét képezik.

Ha eddig kizárólag bevásárlótáskaként gondoltál a horgolt táskákra, ideje leszámolnod az előítéletekkel.

El is áruljuk, miért!

A horgolt táskák bármely nyári viselethez alkalmas kiegészítők lehetnek

A horgolt holmik új köntösben tértek vissza. Míg régebben egyszerűen a szatyor, a strand- és bevásárlótáska szerepét mertük rájuk bízni, a kézzel készült táskák strapabírásukkal, és variálhatóságukkal is bizonyították, hogy érdemes figyelembe venni őket. A millióféle mintázat és forma lehetőségének köszönhetően valamennyi stílus kedvelője megtalálhatja a maga számára legmegfelelőbbet legyen az övtáska, oldaltáska, vagy hátizsák.

Nincs olyan nyári viselet, amelyhez ne passzolnának tökéletesen, s a horgolt minták óhatatlanul is magukhoz vonzzák a tekinteteket

Egyéniséghez egyediség

Az előnyös megjelenésen túl, a horgolt táskák mellett szól az egyediségük is. Manapság, a gyárakban termelt tömegtermékek mellett egyre többen keresik a megismételhetetlent. Ha kézműves terméket viselsz, tudhatod kinek a keze által, és hogyan formálódott a nyersanyag kész termékké, hogy a válladra vehesd, és ezáltal máris egy történet szövődik a használati tárgy köré.

Ha nagy-nagy szeretettel gondolunk még a nagymamáink által, áldozatos munkával készített ruháira, tudhatjuk, hogy ugyanazon minta felhasználásával, ugyanabból az alapanyagból sem készült két egyforma! Ahogy nincs két egyforma ember, úgy két teljesen egyforma alkotás sem jött még létre. Így tudhatod, hogy az, amit viselsz, biztosan nem jön veled szembe az utcán, még akkor sem, ha egy művész több egyformának tűnő terméke közül választasz is.

Ráadásul amennyiben úgy döntesz, támogatod a kézműves termékek készítőit, akik szívesen és nagy-nagy szeretettel és odaadással készítenek ilyen termékeket, kérhetsz teljesen személyre szabott, megismételhetetlen táskát is.